Over ons

 

Hendrikx Handelsonderning is als onderneming gericht op de in- en verkoop van diverse bulkpartijen goederen, apparaten en machines voor ondernemers en particulieren. Dankzij ons zeer uitgebreide netwerk van distributeurs en jarenlange ervaring in het werken met en verhandelen van machines leveren wij een zeer uitgebreid pakket van goederen. Hetzij nieuw en/of in bulk, hetzij gebruikt.

Deze goederen kunnen uiteenlopen van huishoudelijke producten tot tuinbenodigdheden zoals meststoffen en fonteinen en van gereedschappen voor de bouw en minigravers tot voertuigen en aanhangwagens.

Ons aanbod is dan ook continu wisselend. Wij raden u daarom aan om voor een actueel aanbod deze website te raadplegen of contact met ons op te nemen. Of like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van onze aanbiedingen.

Naast handel in goederen is Handelsonderneming Hendrikx gespecialiseerd in de verhuur van minigravers (eventueel met machinist) en aanhangwagens. Wij kunnen u zelfs helpen met het huren van een betonmolen of een laser voor het uitzetten van grondwerken. Neem contact met ons op en vraag naar demogelijkheden.

Hendrikx Handelsonderneming; kennis en diversiteit, dat is onze kracht.